Bărbat ÎN COMĂ, după o altercație cu JANDARMII. Ar fi făcut infarct după ce a fost încătușat

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

Un bărbat în vârstă de 50 de ani a ajuns în comă profundă la spital după ce ar fi fost implicat într-o altercație cu jandarmii.

Potrivit Mediafax, bărbatul de 50 de ani din Vatra Dornei și-a pierdut cunoștința după ce s-a opus încătușării, iar jandarmii au folosit materialele din dotare. 

Bărbatul a ajuns în comă profundă la spital. Medicii suspectează că bărbatul a suferit un infarct și au cerut să fie transferat cu un echipaj al Ambulanței la Spitalul din Suceava, scrie sursa citată. 

Incidentul ce a dus la încătușarea bărbatului s-a petrecut în timpul unui spectacol de muzică populară. Tatăl unei fetițe de 12 ani a cerut ajutorul jandarmilor, acuzându-l pe bărbatul de 50 de ani că a atins-o indecent pe fiica sa. 

Ce transmite Jandarmeria 

”Echipajul de jandarmerie s-a deplasat în zona indicată, a identificat persoana în cauză și i-a solicitat acesteia să se deplaseze în afara zonei de spectacol, în vederea stabilirii identității. Bărbatul, în vârstă de aproximativ 50 de ani, din municipiul Vatra Dornei, a devenit recalcitrant și agresiv, jandarmii fiind nevoiți să folosească materialele de intervenție din dotare. La scurt timp, bărbatul și-a pierdut cunoștința, iar jandarmii au solicitat imediat echipajul medical pentru acordarea primului ajutor. Bărbatul a fost stabilizat și transportat la spitalul din localitate” se arată într-un comunicat transmis presei de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava.


În acest caz, Inspectoratul de Poliție Suceava a deschis o anchetă, verificări fiind efectuate și de conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel