Bărbat din Alba, reținut de polițiști după câinii săi au mușcat un localnic

Bărbat din Alba, reținut de polițiști după ce câinele său a mușcat o persoană / Foto: Pixabay
Bărbat din Alba, reținut de polițiști după ce câinele său a mușcat o persoană / Foto: Pixabay

Un bărbat din Alba a fost reținut de polițiști după ce câinele său a mușcat o persoană.

Un bărbat din oraşul Ocna Mureş a fost reţinut de poliţişti după ce câinii săi au muşcat un localnic, victima necesitând 11 - 12 zile de îngrijiri medicale, a informat, sâmbătă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, potrivit Agerpres.

"La data de 10 decembrie 2021, poliţiştii din Ocna Mureş au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 44 de ani, din Ocna Mureş, care este cercetat pentru neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane. În sarcina acestuia s-a reţinut că, la data de 3 decembrie 2021, în jurul orei 16.30, în timp ce se afla pe o stradă din Ocna Mureş împreună cu cei doi câini ai săi, nu i-ar fi supravegheat şi nu ar fi luat măsuri pentru prevenirea unui atac, împrejurare în care câinii au muşcat un bărbat, de 52 de ani, din Ocna Mureş. În urma leziunilor suferite, potrivit constatărilor medico - legale, victima are nevoie de 11 - 12 zile de îngrijiri medicale.", se menţionează în comunicat.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor au plasat cei doi câini într-un adăpost. 

Femeie din Vâlcea, ucisă de câinele vecinilor, scăpat din lanț

În luna niembrie, o femeie din comuna Stoenești, județul Vâlcea, a murit în curtea vecinului ei, sfâșiată de câinele acestuia, care a rupt lanțul când a văzut-o și s-a repezit la ea.

Atunci când a ajuns în curtea vecinului său, femeia a fost mușcată de picior și mână de unul dintre cei doi câini din rasă Rottweiler ai acestora. Câinele ar fi rupt lanțul și s-a repezit la ea. Femeia avea varice la picioare, iar din această cauză, în urmă mușcăturii, a pierdut mult sânge și a decedat.

Un copil de 3 ani din Mangalia a murit după ce a fost mușcat de cap de câinele familiei. Mare atenție la această rasă

Un copil de trei ani din Mangalia a fost ucis de câinele familiei, din rasa “Presa Canario”, la începutul lunii noiembrie. Copilul se afla în grija bunicii, în timp ce părinții se aflau la serviciu.

Femeia s-ar fi apropiat de țarcul unde era ținut câinele pentru a-i da de mâncare și fără să-și dea seama, băiețelul a intrat după ea. În doar câteva secunde, animalul s-a năpustit asupra micuțului și l-a pus la pământ. Animalul l-ar fi mușcat inclusiv de cap. Bunica a sunat imediat la 112. Plin de sânge, bietul copil a fost dus la spitalul din Mangalia însă, nu a mai putut fi salvat din cauza rănilor groaznice.  Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel