Bărbat condamnat după ce și-a ucis patru rude. Era convins că familia ascunde o comoară

Foto ilustrativ. Imagine de jacqueline macou de la Pixabay
Foto ilustrativ. Imagine de jacqueline macou de la Pixabay

Un bărbat a fost condamnat după ce și-a ucis patru membri ai familiei, convins fiind că aceștia ascund de el o comoară.

Hubert C., un francez în vârstă de 50 de ani, a fost condamnat pentru că și-a ucis patru membri ai familiei, convins fiind că aceştia ascund de el un tezaur format din lingouri și monede de aur. Bărbatul, care a recunoscut faptele în fața instanței, a primit de la judecători 30 de ani de închisoare.

De asemenea, fosta lui parteneră de viață a fost condamnată la trei ani de închisoare pentru că l-a ajutat să scape de cadavre.

Francezul l-a ucis pe cumnatul lui, pe soţia acestuia, dar și pe copiii cuplului, un băiat în vârstă de 21 de ani și o fată de 18 ani, în casa lor din Orvault, lângă Nantes, în noaptea de 16-17 februarie 2017, potrivit Euronews.

Bărbatul și-a spionat familia în casa din Orvault, lângă Nantes, vestul Franței și a încercat să le asculte conversațiile cu un stetoscop lipit de fereastră. Când a fost descoperit, l-a omorât în bătaie pe cumnatul său. A ucis-o apoi pe soția acestuia, iar la final pe copiii cuplului, în somn. 

După ce și-a ucis rudele cu o rangă, a dezmembrat cadavrele în decursul a trei zile. O parte din bucăți au fost arse, altele îngropate. 379 de bucăți din cadavre au fost găsite de polițiști, în jurul fermei lui din Bretania.

Avocatul Thierry Fillion a declarat că Hubert C. suferă de o „iluzie paranoică cronică”, recunoscută în unanimitate de psihiatri și psihologi.

VEZI ȘI: Percheziţii la persoane bănuite de furturi de sute de mii de euro în Franţa

'Groapa cu oase'. Dovada celei mai vechi crime cunoscută în istoria umanității

Cea mai veche crimă cunoscută în istoria umanității a avut loc într-o peșteră din Spania. 28 de oameni au fost aruncați în locul cunoscut astăzi drept 'Sima de los Huesos' sau, în traducere, 'Groapa cu oase'.

28 de schelete cu o vechime de aproximativ 430.000 de ani au fost găsite aruncate într-un puț adânc de 13 metri dintr-o peșteră. Descoperirea macabră a făcut făcută în anul 1987, în Munții Atapuerca din Nordul Spaniei, de un grup de cercetători. 

Locul unde a avut loc cea mai veche crimă cunoscută în istoria umanității a fost numit 'Sima de los Huesos', respectiv 'Groapa cu oase.' Oase de hominid au fost prelevate și duse spre cercetare. (Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel