Bărbat cercetat pentru trafic de influenţă în legătură cu un caz de braconaj

Un bărbat din Sălaj a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, fiind cercetat pentru că ar fi încercat să facă trafic de influenţă într-un dosar penal de braconaj.

Potrivit unui comunicat de presă dat publicităţii miercuri, de Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, în perioada sărbătorilor pascale din 2018 inculpatul a solicitat şi a primit, de la patru persoane cercetate într-un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de braconaj cinegetic şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, suma de 2.000 de lei pentru a interveni la organul de poliţie care avea dosarul în instrumentare, în scopul obţinerii unei soluţii favorabile.

"Întrucât aceste intervenţii nu au avut efectul scontat, în cursul lunii mai 2019, inculpatul a restituit o parte din suma primită, urmând ca restul sumei de bani să fie restituită la începutul lunii iulie", se arată în comunicatul menţionat.

Conform sursei citate, bărbatul a fost reţinut marţi, iar miercuri procurorul de caz a decis să îl plaseze sub control judiciar pentru 60 de zile.

Vezi și: Darius Vâlcov, audieri la Instanța Supremă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel