Bărbat bătut şi tâlhărit în scara blocului, la Galaţi. Autorul, căutat de politie

politia
politia

Poliţiştii gălăţeni caută, de luni, un bărbat de 36 ani, din Galaţi, care a fost surprins de camerele de luat vederi dintr-un bloc de locuinţe în timp ce lovea cu violenţă un bărbat, după care i-a furat acestuia banii şi un telefon mobil. 

Agresiunea a fost surprinsă de camerele de luat vederi dintr-un bloc din Galaţi, iar înregistrarea video a fost postată pe o reţea de socializare de către Federaţia Naţională a Sindicatelor din Administraţia Penitenciarelor. Cu ajutorul acestei filmări, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi a identificat autorul agresiunii în persoana unui bărbat de 36 de ani, recidivist, acesta fiind în prezent căutat de poliţişti. 

Potrivit IPJ Galaţi, agresorul a atacat un bărbat în vârstă de 75 ani chiar în holul blocului în care victima locuia, agresiunea petrecându-se într-un imobil aflat în centrul oraşului Galaţi, luni, în jurul orei 11,00. După ce agresorul a lovit victima până când aceasta a rămas la pământ, a furat suma de 500 de euro şi un telefon mobil. Victima a fost transportată, cu leziuni maxilo-faciale, la Spitalul Judeţean din Galaţi, unde se află şi în prezent, internată. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz. 

Vezi şi: Maluma, la spital. Ce a păţit cântăreţul

24 ianuarie, o nouă zi liberă. Când nu se muncește în 2019

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel