Banciu oferă 250 de lei pentru fiecare blană de câine jupuită

Realizatorul de la B1 Tv, Radu Banciu, a făcut vineri seară un anunț care a stârnit revoltă. Recunoscut ca un militant pentru uciderea în masă a câinilor maidanezi, realizatorul tv a îndemnat la demararea unui adevărat carnagiu, atunci când a oferit 250 de lei pentru fiecare blană jupuită de câine care i s-ar aduce. "Câinele poate să rămână în stradă", a adăugat Banciu, conform

Înregistrarea emisiunii a fost trunchiată de cei de la B1 Tv, pentru ca fragmentul cu îndemnul lansat de Radu Banciu să nu poată fi urmărit, scrie aceeași sursă.

Dar, realizatorul de radio-televiziune Anca Florea a urmărit emisiunea și a reținut declarația lui Banciu. Iată ce a postat Anca Florea a postat pe pagina sa de Facebook, în două mesaje consecutive:

"cea mai ordinara instigare la uciderea animalelor ,acum,in direct,la radu banciu.un ordinar."

"poate vi se pare dura postarea de mai jos.vreau sa va explic : in emisiunea acestei forme de viata nereusite am auzit cu urechile mele "vreau sa fac o asociatie ,sa o inscriu..cutu-cutu mars afara sau asaceva..si ofer 250 de lei, practic din seara asta,oricui aduce o blana jupuita de pe un caine..cainele poate sa ramina pe strada..(ride ca un prost)..si ii anunt si pe cetatenii romi ca pot aduce blanite ca primesc 250 de lei(a mai repetat de citeva ori) ..nu ma intereseaza cainii dar astept ce jupuiti ..de azi incolo" etc

va propun sa va ginditi.si sa cititi pe pagina lui de nenorocit ce reactii au avut cei asemeni lui : vrem sa-i ucidem cu mina,sa le auzim schelalaiturile ..Doamne...un cosmar!..iar acest neom spune cu dintii stransi : "javrele care iubesc cainii sa stie ca fac eu curat in oras " daca Sorin Oancea care conduce postul nu are nimic de zis,sa-i spunem noi cum e cu ucigasii de orice natura.asaceva eu nu am vazut in acesti multi ani de viata...si n-as vrea sa las o astfel de lume copiilor nostri.."

Declarația realizatorului emisiunii "Lumea lui Banciu" a stârnit un adevărat val de reacții pe pagina de socializare:

Oreste Teodorescu: "Piele unui caine viu este de o mie de ori mai valoroasa decat soriciul gros al unui latrator de serviciu. Aceasta gluma a geneticii ne demonstreaza ca jigodia este o boala a omului si nu a cainelui." Mesajul lui Oreste a fost însoțit de următoarea imagine: 

Mihai Trăistariu: "Nu pot sa cred ! Vor sa-l aresteze si pe Radu Banciu pt. ca oferă 250 RON pentru fiecare caine omorat ! Wow ... uite ce-a putut declansa cazul lui Ionut ! http://www.ipetitions.com/petition/radu-banciu-sa-fie-arestat-pentru-instigare-la/?m=0"

Cațavencii: "După ce a anunțat că oferă 250 de lei pentru fiecare piele de maidanez care îi este predată, Radu Banciu a fost încolțit de o haită de câini fără stapân, care l-au forțat să le dea pielea înapoi."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel