Banciu își cere scuze: M-a dus în eroare Iliescu

Radu Banciu
Radu Banciu

Radu Banciu, în ediția de luni a emisiunii „Lumea lui Banciu” de la B1 TV, a corectat o greșeală din cadrul ediției de duminică.

„Dragi prieteni, o erată la emisiunea de ieri (n.r. duminică). Le cerem scuze celor care ne-au ascultat ieri până la capăt, dar am comis o gravă eroare. Într-adevăr, din neatenție. George W. Bush a venit în România, Bush cel mic, atunci în noiembrie 2002, cu Ion Iliescu când a apărut curcubeul pe cer. Noi am fost induși în eroare spunând pe repede înainte, nepregătiți, că ar fi fost tatăl său decedat la 94 de ani la Houston. Ne-a dus în eroare Ion Iliescu. Era președinte și în 90 și 2000. Se întâmpla în 2002, când fiul lui a venit în România", a spus Radu Banciu.

„Eroarea noastră este o erată care trebuia făcută", a mai spus Radu Banciu.

George H.W. Bush, cel de al 41-lea preşedinte al Statelor Unite, a murit sâmbătă la vârsta de 94 de ani. În cursul acestui an, el fusese spitalizat de mai multe ori. Una dintre internări, în aprilie, s-a întâmplat a doua zi după funeraliile soției sale, Barbara Bush, care a decedat la 92 de ani. George Bush Senior a ajuns la Biroul Oval cu o carieră impresionantă în spate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel