Banciu, despre referendum: E o lecție pentru ei

Radu Banciu a vorbit, în ediția de marți seară a emisiunii Lumea lui Banciu, difuzată la B1 TV, despre lovitura dată de poporul român PSD-ului și Bisericii.

”Acum am văzut declarația unei doamne deputat PSD, care vrea să repete referendumul. Acum vor ca la europarlamentarele din 2019, când se presupune că lumea oricum va merge la vot, să mai puneți o ștampilă și pentru referendum, că poate o ieși cum vrea Dragnea.

Radu Banciu - E un secol al neîmplinirilor

Deci lor nu le vine să creadă în momentul de față că lumea îi detestă în asemenea hal. Lumea și timpurile. E un secol al neîmplinirilor... Ce credea Liviu Dragnea? Că e stăpân peste planeta asta? Toți marii conducători de oști, adevărați, ticăloși sau pungași, au murit pe limba lor. El ce credea? Conducând abuziv și dictatorial un partid e profet în țara lui? Pe oameni nu i-a interesat niciodată.

S-a văzut acum: când nu se pune umărul serios la furt, rezultatul e cel care e. A furat Biserica niște zeci de mii de voturi dar atât, dar PSD s-a abținut și a mers pe mâna Bisericii. A fost parteneriatul ăsta între securiștii din Biserică și PSD-iști, adică oamenii care s-au dat cu puterea în loc să se dea cu națiunea, și au pierdut și unii, și alții. Nu puteți să luați poporului această victorie excepțională! O asemenea lecție oferită celui mai mârșav partid și Bisericii, care n-a înțeles nimic în afară de îmbuibare, să meargă toți în Mercedesuri și în lux absolut”, a afirmat Radu Banciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel