Banciu, despre isteria provocată de coronavirus: Și acolo erau tot felul de românași

Radu Banciu
Radu Banciu

Radu Banciu a comentat, în ediția de joi seară a emisiunii „Lumea lui Banciu”, reacțiile populației la isteria provocată de coronavirus.

„Cică s-au mai potolit, totuși, cumpărăturile în magazine. Nu mai este chiar așa o nebunie raportat la ceea ce s-a întâmplat zilele trecute. Nu am mai văzut nici măcar atâtea măști prin mijloacele de transport în comun.

Poate că oamenii au mai citit în stânga, în dreapta, au mai auzit pe la televizor. Mai repetăm și noi încă o dată: masca nu servește la nimic, nu te salvează de boală. E bine să o porți dacă ești foarte bolnav deja, foarte răcit. Nu să purtați masca sperând că sunteți mai deștepți și nu o să luați voi și o să se prăpădească ăia de lângă voi, care n-au mască. Dacă ar fi fost așa, s-ar fi știut de mult, și n-ați fi purtat-o voi, că n-ați mai fi găsit-o. Deci nu se face lucrul acesta”, a spus Radu Banciu.

„Au fost apeluri și în țările europene. Și acolo erau tot felul de românași de genul, care stârniseră panică. Se purtau măști peste tot”, a adăugat Radu Banciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel