Banciu critică protestatarii după demisia lui Iordache. ”Ura lor, până-n gât”

Jurnalistul Radu Banciu a spus, în emisiunea sa de la B1 TV, că Florin Iordache este un țap ispășitor, cel mai mic cap, care trebuia să dispară. 

Florin Iordache și-a anunțat, joi, sec, demisia, într-o declarație de presă de 1 minut, în care a spus că a făcut tot ceea ce a fost necesar, dar nu a fost suficient pentru societate. 

”Florin Iordache este istorie. Din punct de vedere politic, cariera lui s-a încheiat la 36 de zile de la preluarea madatului. Nu avea prea multe soluții, până la urmă, a fost constrâns să demisioneze, deși din declarația lui nu înțelegi mare lucru. Florin Iordache este un țap ispășitor nevandabil pentru guvernul Grindeanu. Este cel mai mic cap, un sacrificiu care nu schimbă cu nimic protestele viscerale din Piața Victoriei, chiar dacă ele au fost catalogate drept pașnice, ura oamenilor este acolo până în gât și bineînțeles că ei nu manifestau ca să-l dea jos doar pe Florin Iordache, deși el trebuia să dispară ca o piesă din puzzle-ul respectiv, dar este prea puțin”, a comentat Radu Banciu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel