Banciu, comentariu ciudat vizavi de scandalul Realitatea TV

Radu Banciu
Radu Banciu

Radu Banciu a lipsit, duminică seară, de la emisiunea „Lumea lui Banciu”. Mulți internauți au întrebat pe Facebook de ce nu a fost prezent acesta la B1 TV.

Luni seară, în stilul său inconfundabil, a oferit un răspuns. „Poate că ați aflat, poate că ați urmărit: nu am mai ajuns la emisiune (n.r. duminică seară) din motive obiective. Am fost chemat pentru un arbitraj politic de către domnii Gușă și Bogdan. M-au solicitat să le stau la căpătâi. (...) M-au chemat, am fost la cârciumă. Colac peste pupăză, a trebuit și eu să mă uit peste meniul respectiv și o să vă povestesc. Asta a contribuit la absența mea de la emisiune. Aș fi putut să ajung, dar începea emisiunea fără mine. (...) Mă marcase evenimentul. Vreau să vă spun că am trecut de la salată de vinete, la aperitiv, la o ciorbă de legume, unde erau mai multe legume decât zeamă. După care, un grătar de porc cu niște hribi, o salată de fructe de sezon, era să spun, nu, o salată de crudități. La desert, am mâncat o clătită", a spus Radu Banciu, luni seară, adăugând că „asta a fost".

„Important este că cei doi s-au împăcat", a mai spus Radu Banciu la B1 TV.

Și în sezonul acesta, Radu Banciu dezbate, în stilul său caracteristic, subiectele zilei. „Lumea lui Banciu" este o revistă a presei neconvenţională, cu elemente de pamflet.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel