Banciu, atac la Ciutacu: Tu nu poți să vorbești despre mine. Ești un sclav

radu-banciu
radu-banciu

Radu Banciu a lansat un atac dur la adresa jurnalistului Victor Ciutacu, pe care l-a numit ”ultimul sclav”.

Atacul lui Banciu a venit după ce Victor Ciutacu ar fi lăsat pe blogul prezentatorului de la B1 TV un comentariu în care îl critica pentru atitudinea sa față de Cătălina Ponor.

”Vreau să vă citesc ce mi-a transmis pe blog Victor Ciutacu și o să-i dau și o replică în sensul ăsta.”, a spus Banciu, după care a început să citească de pe telefon.

„Înțeleg că după ce a șters pe jos cu Nadia, sceleratul de Banciu a facut-o proasta la televizor, nu pe retelel de socializare, pe Ponor. E dreptul lui la opinie, dar nu văd/aud indignații de serviciu. Ori sunt toți în concediu, ori nu se uită nimeni la B1, ori două medalii la gimnastică valorează mai puțin decât una la judo”, ar fi scris Ciutacu pe blogul lui Banciu.

Banciu îi reproșează lui Ciutacu faptul că nu are dreptul să-l critice pentru că nu a lucrat în presa sportivă.

”Nu tre’ să-ți dau eu ție socoteală pentru că am 15 ani de presă de sport, tu nu ai nicio zi. Am lucrat în toate redacțiile de sport în presa scrisă, în toate redacțiile importante de televiziuni sportive” a spus Banciu.

Apoi Banciu observă faptul că Ciutacu îl critică pe blog, nu în direct, pentru că nu are voie din rațiuni de reclamă, scrie b1.ro.

”Tu nu poți să vorbești depsre mine pe postul de televiziune că nu te lasă Felix, deci ești un scalv. Eu pot să vorbesc despre oricine, că mi nu-mi comandă nimeni. Am impresia că tânjești după concendiu, pentru că nu v-a lăsat Felix, având în vedere măsluirea referendumului, să plecați în concediu. Mi se pare normal, că dacă nu te lasă Felix, tu stai acolo și latri toată ziua” a mai comentat realizatorul.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel