Banciu a revenit cu un mesaj VIRULENT despre Vadim

După ce luni Radu Banciu a avut o reacție furtunoasă după moartea lui Corneliu Vadim Tudor, acum realizatorul TV a revenit cu un mesaj virulent.

"Ne uităm peste presa de astăzi și vedem că într-adevăr... Corneliu Vadim Tudor a murit peste tot. Libertatea a scris un text cu un oarecare respect cu titlul: "A murit ultimul Tribun al poporului". Articolul se termină cu un: "Odihnească-se în pace". Nu-i cazul în această situație", a zis Banciu.

"Când nu știi să te desparți de cineva, problema este la tine, nu la el. A te face că ai uitat, a da-o creștinește în stânga sau în dreapta te desconsideră. Este o palmă morală pe care o primești. Moartea nu este o virtute. Cu toții ajungem acolo. Atunci când cineva care nu și-a făcut datoria față de țară, atunci când un om detestabil care s-a mânjit toată viața lui se duce pe lumea cealaltă... este firesc să-l însoțești așa cum merita. Este un principiu de bază... restul sunt povești. A veni și a spune că Vadim a fost un om remarcabil este o eroare grosonală. Vadim și-a bătut joc de țara lui în ultimul hal. Nu l-a pus nimeni pe Vadim să fie lingăul lui Ceaușescu", a mai spus Banciu.

"Ultima calomnie a fost despre Simona Halep și despre Ion Țiriac. Pe el l-a făcut curvar. Țiriac nu este căsătorit. Halep nu este căsătorită. Care este problema dacă ei ar fi avut o relație? Nu are cine să-l egaleze pe Vadim la mârlănie. Este incomparabil.", a adăugat realizatorul TV.

VEZI ȘI: Banciu, reacție FURTUNOASĂ după moartea lui Vadim 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel