EXCLUSIV  Bahmuţeanu - Tudorache, CONFRUNTARE la DC News: Hai să nu ne mai plângem tot timpul! VIDEO

Dispută între Daniel Tudorache şi Adriana Bahmuţeanu, ambii candidaţi la alegerile locale din 27 septembrie pentru Primăria Sectorului 1, pe un subiect fierbinte. 

Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache şi Adriana Bahmuţeanu - ambii candidaţi pentru funcţia de primar la alegerile din 27 septembrie, au avut o dispută pe tema teatrului de vară din parcul Bazilescu. Iată dialogul dintre cei doi, la dezbaterea organizată de DC News: 

Adriana Bahmuţeanu: Eu mă întreb ce face ADP-ul în afară să planteze panseluţe în Parcul Bazilescu. Parcul Bazilesu, dacă aţi văzut, e plin de flori de sezon, dar teatrul din parc e aproape o ruină.

Eu mă întreb cine ar trebui să facă totuşi ceva pentru ca acea instituţie de cultură în care s-ar putea ţine, de exemplu, spectacole, manifestări artistice, teatru pentru copii şi aşa mai departe, să nu mai stea în paragină de atâţia ani. Înţeleg că e o problemă între Ministerul Culturii şi primărie, dar cred că dacă vrei, găseşti şi soluţii. Hai să nu ne mai plângem tot timpul, ‚aoleu nu pot, aoleu nu se poate, aoleu e blocaj’.

Dan Tudorache: Anul trecut, în iunie-iulie, am reuşit să preluăm teatrul de vară din parcul Bazilescu care era şi este în paragină. Am dat drumul la licitaţie, l-am pus în siguranţă, am dat drumul la licitaţie, avem un câştigător şi urmează să înceapă lucrarea. Atât durează licitaţiile în România. Aşa cum v-am şi spus, licitaţia la spital durează de mai bine de nouă luni de zile, cred că asta ar fi una dintre problemele majore ale României: să scurteze termenul de licitaţie pentru că dacă stai 1-2 ani cu o licitaţie într-un mandat, lumea zice că nu ai făcut nimic.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel