Badea vs. Banciu. Pe cine preferă președinta CNA

laura-corina-georgescu-dcnews_309x206
laura-corina-georgescu-dcnews_309x206

Laura Georgescu, președinta Consiliului Național al Audiovizualului, a dezvăluit, în ședința de joi, că atât Mircea Badea, realizatorul emisiunii "În gura presei", de la Antena 3, cât și Radu Banciu, realizatorul emisiunii "Lumea lui Banciu", de la B1 TV, sunt la fel "de talentaţi, de carismatici şi de inteligenţi". Îi urmărește pe amândoi. 

"Sunt porcării, doamnă"

Laura Georgescu a făcut afirmaţiile după ce membrii CNA au vizionat fragmente din emisiunile "În gura presei", "Lumea lui Banciu" şi "Sinteza zilei", difuzate în perioada 3 - 7 februarie.

Laura Georgescu, preşedintele CNA, a spus că este "consumatoare", seară de seară, a ambelor emisiuni. "Nu plecăm de la ideea de porcării. Nu le văd. Sincer", i-a răspuns ea lui Florin Gabrea, membru al CNA.

"Sunt porcării, doamnă. Ce să mai discutăm?!. Dacă nu e porcărie ca unul să spună că se urinează pe un cadavru, iar alălaltul că dă picioare în c..", a reacţionat Florin Gabrea.

Talentați, inteligenți, șarmanți

Totuşi, Laura Georgescu i-a atras atenţia că atât "În gura presei", cât şi "Lumea lui Banciu" sunt difuzate "în convenţie de pamflet". "Haideţi să definim pamfletul", l-a invitat Laura Georgescu pe Florin Gabrea, acesta din urmă spunând că nu are ce să definească, pentru că "pamfletul nu arată aşa". Laura Georgescu a mai spus că emisiunile "În gura presei" şi "Lumea lui Banciu" au "un mare noroc". "Au doi oameni talentanţi, inteligenţi şi şarmanţi. Haideţi să fim corecţi şi să recunoaştem acolo unde există valoarea. Nu ştiu ce discutăm altceva", a spus Georgescu.

În timp ce Florin Gabrea a precizat apoi că "Sunt două emisiuni la aceeaşi oră, cu aceeaşi durată, cu doi pamfletari", Laura Georgescu a spus că între cele două emisiuni există o diferenţă foarte simplă. "Vedeta mai trecută experimental prin televiziune e mult mai subtilă. O să ajungă şi cea de-a doua vedetă la aceeaşi subtilitate. Sunt amândoi la fel de talentaţi, de carismatici şi de inteligenţi, deci au şanse mari să ajungă la finish la aceeaşi valoare", a spus președinta CNA, potrivit Mediafax.

Propunere: "În gura presei" și "Lumea lui Banciu", fără reluare

În urma unei polemici dintre membrii CNA cu privire la cele două emisiuni,Laura Georgescu a spus "Cred că putem să cerem (posturilor Antena 3 şi B1 TV, n.r.) să cureţe efectiv la reluări ce nu este în regulă pentru orele de redifuzare". Recomandarea nu a mai putut fi supusă la vot pentru că Viorel-Vasile Buda, vicepreşedintele CNA, a intervenit şi a spus că programul de lucru al Consiliului s-a încheiat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel