Badea și Gâdea, la meci fără bilete. Cum s-a terminat experiența

Mircea Badea / Captură Antena3
Mircea Badea / Captură Antena3

Mircea Badea a povestit cum s-a 'trezit' cu Mihai Gâdea la Barcelona, unde plecaseră pentru meciul cu Real Madrid, fără... bilete. 

Miercuri seară, la emisiunea-pamflet 'În gura presei', Mircea Badea a prezentat un articol intitulat 'Șase suporteri francezi voiau să ajungă la Budapesta, dar au aterizat la București'.

Întâmplarea suporterilor i-a amintit realizatorului TV de un episod trăit alături de Mihai Gâdea, în urmă cu aproximativ un deceniu. 'Mi s-a întâmplat și mie la un moment dat. Poate o să vă povestesc cândva, poate nu...', a spus Mircea Badea. 

La scurt timp, s-a pus pe povestit. 

'Am plecat special la Barcelona să văd meciul, într-un anumit context, dar contextul nu vi-l mai spun. Am plecat de la București la Barcelona, cu colegul și prietenul Mihai Gâdea, să vedem meciul Barcelona - Real Madrid, pe Camp Nou.', a spus Mircea Badea la Antena 3, precizând că 'eram siguri că avem bilete.'

'Eu am întrebat: *Măi, sigur avem bilete la meciul ăsta?* / *Sigur! Ne așteaptă la hotel... Păi nu le-am achiziționat de pe site-ul ăla...*', a explicat Mircea Badea.

'Asta se întâmpla acum vreo 10 ani. Nu era chiar așa, ca acum.', a adăugat el. 

Dialogul celor doi a continuat astfel: Mircea Badea: '*Sună cam derizoriu. / Mihai Gâdea: *Nu e derizoriu, e beton... Ești nebun?!'

Până la urmă, au vizionat meciul într-un bar

Ei bine, când au ajuns la Barcelona, au aflat că nu aveau bilete. Așa că, au mers într-un bar din Barcelona și l-au văzut la televizor. Acolo au avut parte de o experiență mult mai interesantă. 

'Ajungem la Barcelona și evident că n-aveam bilete. Ca atacare, l-am văzut într-un bar din Barcelona, la televizor. Jumătate din bar ținea cu Barcelona, jumătate cu Real Madrid. Nu se băteau, nu se înjurau, se bucurau. Parcă s-a terminat cu 3-3... s-au dat goluri cu nemiluita! Când dădeau unii gol, jumate din bar se bucura, ceilalți erau *Fir-ar!*. Dar n-aveau treabă unii cu alții. Când dădeau alții, se bucura jumătatea cealaltă.', a povestit realizatorul TV, la 'În gura presei'.

În încheiere, Mircea Badea a spus că, în opinia sa, 'a fost o experiență mai interesantă decât cea de pe stadion. Așa, pe stadion, am mai văzut meciuri.'

Peripețiile celor 6 suporteri francezi care au confundat „Budapest“ cu „Bucharest“ și au ajuns în Capitala României

Șase suporteri francezi au ajuns întâmplător în Capitala României. Aceștia ar fi dorit să asiste la meciul dintre Franţa şi Ungaria care avea loc la Budapesta, dar s-au trezit la București.

Sub asediul microbiştilor, Capitala a vibrat luni seara. Tineri din toate colţurile Europei au venit să asiste la cel de-al treilea meci EURO 2020 care s-a jucat în Bucureşti. Centrul Vechi a fost plin de petrecăreţi, care au urmărit meciul în care Austria a câștigat cu 1-0 în meciul cu Ucraina și s-a calificat în optimile de finală ale EURO 2020.

Printre miile de microbişti au fost şi şase suporteri ai Franței, care, în loc să ajungă la Budapesta, au ajuns la Bucureşti.

Cei şase tineri ar fi vrut să ajungă la meciul dintre Franţa şi Ungaria, care a avut loc pe Puskas Arena din Budapesta, în Grupa F a turneului final EURO 2020, scorul final al meciului fiind de 1-1. (Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel