Badea-Dragnea: La Antena 3 părerile sunt împărțite. Nu suntem unitate militară

Scutaru Cristina / 11 ian 2019 / 19:17 Salveaza PDF Comentarii
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Unii oameni au apreciat absența lui Liviu Dragnea de la ceremonia de marcare a preluării Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene de către România, la Ateneul Român, în schimb, alții au zis că liderul PSD ar fi trebuit să fie acolo.

Mircea Badea și-a spus punctul de vedere vizavi de acest aspect.

"Dacă ar fi să apreciez o absență, am apreciat-o pe a lui Liviu Dragnea. În principiu, ceremonialul este foarte important în orice stat zdravăn la cap. În această situație concretă în care Liviu Dragnea este condamnat penal definitiv de către una care a încălcat drepturile fundamentale ale omului... și atâta frăsuială cu penalii, cu penalii... faptul că Dragnea nu a mers la Ateneul Român este un lucru bun. Aici a fost tare. Când este moale, zic că este moale, dar acum nu a fost cazul.

Sigur, în principiu, președintele Camerei Deputaților trebuie să presteze, dar în acest caz concret a fost tare. Este democrație, știu, pe aici, pe la Antena 3, părerile sunt împărțite. Este în regulă. Nu suntem unitate militară. Suntem niște oameni liberi. Unii au o opinie, alții o altă opinie, este în regulă. Dacă eram unitate militară cum sunt alții, ziceam toți la fel. Este recomandabil să existe păreri diferite", a spus Mircea Badea.

VEZI ȘI: EXCLUSIV Adrian Năstase, replică pentru Mircea Badea

 

Mircea Badea, răspuns pentru Donald Tusk după declarațiile de la Ateneul Român

 

 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25