EXCLUSIV  Adrian Năstase, replică pentru Mircea Badea

Adrian Năstase
Adrian Năstase

Adrian Năstase a explicat, pentru DC News, de ce a participat la ceremonia de marcare a preluării Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene de către România, la Ateneul Român. În acest context, fostul premier a făcut un comentariu vizavi de declarațiile lui Mircea Badea. 

Adrian Năstase a replicat la intervenția lui Mircea Badea care a spus în emisiunea sa de joi seară că dacă ar fi fost în locul fostului premier nu ar fi participat la evenimentul de preluare a președenției rotative, având în vedere că statul român l-a băgat în pușcărie fără probe.

"Dintr-un anumit punct de vedere, sigur că m-am gândit și eu la acest lucru, dar mi s-a părut totuși mai important să marchez, prin prezența mea, contribuția pe care Guvernul pe care l-am condus a adus-o la ceea ce a însemnat aderarea României la UE.

Din punct de vedere personal, sigur că observația lui Mircea Badea este corectă, dar din punctul de vedere al ceea ce reprezentam acolo ca fost prin-ministru al unui guvern PSD din acea perioadă, am gândit că este bine să particip. Plus că era o acțiune a guvernului PSD și era și o formă de solidaritate cu actualul premier", a explicat Năstase pentru DC News.  

VEZI ȘI:

Cum a venit Gâdea la Antena 3. L-a surprins camera de filmat

Mircea Badea: Mi se pare patetic că Adrian Năstase s-a aflat la Ateneul Român



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel