Bacău: Accident rutier cu doi şoferi ce aveau permisele suspendate de anul trecut

Doi şoferi tineri, având carnetele de conducere suspendate, au intrat în coliziune cu maşinile la volanul cărora se aflau, pe un drum judeţean în zona comunei băcăuane Geoseni, a declarat, luni seara, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău, Narcisa Butnaru.

 Potrivit acestuia, din primele cercetări efectuate la faţa locului de către poliţiştii din serviciul rutier, a rezultat că un localnic în vârstă de 23 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 252B, având acest drept suspendat din anul 2015, nu a păstrat o distanţă de siguranţă în raport cu autovehiculul din faţa sa, la volanul căruia era un localnic de 29 de ani, care, la rândul său, avea dreptul de conducere suspendat tot din anul 2015, şi a intrat în coliziune cu respectiva maşină.

De asemenea, din verificările poliţiştilor a mai rezultat că autovehiculul condus de tânărul de 23 de ani era radiat din circulaţie, a precizat Butnaru. În urma accidentului, un bărbat în vârstă de 78 de ani, pasager în autoturismul condus de tânărul de 29 de ani, a fost transportat la Spitalul Judeţean Bacău, unde 'a rămas internat, rănile căpătate impunând îngrijiri medicale în spital', a declarat, pentru Agerpres, Mirela Romaneţ, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Bacău.

Tot la volanul unui autoturism fără a avea permis de conducere a fost identificat, luni, şi un adolescent în vârstă de 16 ani din municipiul Moineşti. 'Patrula de siguranţă rutieră din Moineşti l-a depistat în flagrant pe minor, în timp ce se afla la volanul unui autoturism pe drumul comunal Poduri, fără a deţine permis de conducere', a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău. În urma verificărilor efectuate de poliţişti, 's-a stabilit faptul că autoturismul i-a fost încredinţat pentru a-l conduce de către un bărbat de 28 de ani, din comuna Racova, care este deţinătorul autoturismului', a mai spus inspector principal Narcisa Butnaru. Anchetatorii au deschis dosare penale atât pe numele celor trei persoane aflate la volan fără drept legal, dar şi a posesorului autoturismului încredinţat minorului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel