Bacalaureat 2017: Efort supraomenesc făcut de Grigore Georgiana

Emanuel Ungureanu, deputat USR Cluj, vicepreședinte în Comisia de Sănătate a Camerei Deputaților, a prezentat-o pe Grigore Georgiana, o elevă care a demonstrat că se poate face performanță la Bacalaureat.

"Au venit rezultatele la Bacalaureat! Grigore Georgiana luptă cu o boală cumplită. În fiecare noapte se conectează la un aparat de dializă peritoneală și timp de 9 ore corpul ei se luptă pentru supraviețuire. O iubesc și o admir, o dau ca exemplu de fiecare dată.

A absolvit astăzi examenul de Bacalaureat după un efort supraomenesc. Jos Pălăria, Georgiana! Te prețuim și ne luptăm să îți oferim cadou o vacanță de vis în Creta alături de alți copii și tineri ce suferă de aceeași boală cronică de rinichi.

Mama ta Georgiana este un erou, o admirăm pentru dragostea ei pentru tine și pentru spiritul de luptă ce te- a ținut în viață.

Liceenii mei au fost și ei la înălțime astăzi, mi-au umplut inima de bucurie, sunt foarte mândru de ei. Vă iubesc și vă doresc drum bun în viață!", a spus profesorul Emanuel Ungureanu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel