BAC română 2018. Subiecte bareme română bacalaureat 2018

BAC română 2018. Subiecte bareme română bacalaureat 2018
BAC română 2018. Subiecte bareme română bacalaureat 2018

BAC română 2018. Subiecte bareme română bacalaureat 2018. Absolvenții de liceu susțin pe 25 iunie proba scrisă la română, din cadrul examenului de Bacalaureat 2018. DC News va publica subiecte și bareme de la limba și literatura română de la Bacalaureat 2018.

BAC română 2018. Subiecte bareme română bacalaureat 2018. Un număr de 136.871 de absolvenţi de liceu s-au înscris pentru a susţine probele scrise ale primei sesiuni a examenului de Bacalaureat 2018, care va începe luni cu testul la limba şi literatura română.

BAC română 2018. Subiecte bareme română bacalaureat 2018. Accesul candidaţilor în centrele de examen la probele scrise se face în intervalul orar 7,30 - 8,30 pe baza unui act de identitate valid, cu fotografie.

BAC română 2018. Subiecte bareme română bacalaureat 2018. Potrivit metodologiei în vigoare, timpul destinat redactării unei lucrări scrise este de trei ore, calculat din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fotocopiate pentru fiecare candidat. Pentru rezolvarea subiectelor candidaţii vor folosi numai cerneală sau pastă de culoare albastră, iar pentru executarea schemelor şi a desenelor vor utiliza numai creion negru. Pentru probele scrise la Matematică şi Geografie, candidaţii pot apela doar la instrumente de desen.

Vezi și: Bacalaureat 2018. Subiecte română BAC. Răspunsuri posibile

BAC română 2018. Subiecte bareme română bacalaureat 2018. La probele scrise mijloacele de calcul sunt interzise, iar hârtia folosită este doar cea distribuită de asistenţi. Toate sălile de examen trebuie să aibă în dotare camere funcţionale de supraveghere video şi audio, precizează MEN.

BAC română 2018. Subiecte bareme română bacalaureat 2018. Nu este permis accesul în săli cu manuale, dicţionare, notiţe, însemnări, care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, şi nici cu telefoane mobile sau cu orice mijloc electronic de calcul/comunicare.

BAC română 2018. Subiecte bareme română bacalaureat 2018. Candidaţilor le este interzis să comunice între ei sau cu exteriorul, să transmită ori să schimbe între ei foi din lucrare, ciorne, notiţe sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru comunicare în interior sau cu exteriorul. Cei surprinşi în aceste situaţii vor fi eliminaţi din examen, indiferent dacă materialele/obiectele interzise au fost folosite sau nu, indiferent dacă au fost introduse de aceştia ori de alţi candidaţi, de cadre didactice din comisie sau de alte persoane şi indiferent dacă ei au primit ori au transmis materialele interzise. Drept consecinţă, nu vor mai putea participa la probele următoare şi vor fi lipsiţi de posibilitatea recunoaşterii, în sesiunile următoare, a notelor la probele promovate anterior eliminării, inclusiv a probelor de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale. De asemenea, aceşti candidaţi nu mai au dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale examenului de Bacalaureat 2018.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2023 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.1.0