Avocata premierului Victor Ponta a venit cu scutirea medicală la DNA

Avocata premierului Victor Ponta a ajuns în această dimineață la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, pentru a aduce mai multe documente medicale. 

Citește și: Victor Ponta se autosuspendă din funcție și îi cere lui Klaus Iohannis să îl numească pe Gabriel Oprea premier interimar

Este pentru a doua oară când avocata premierului se prezintă cu acte medicale la DNA. Săptămâna trecută, Victor Ponta a fost citat pentru ziua de luni sau marţi, astfel că apărătoarea lui s-a prezentat cu acte medicale prin care să demostreze că șeful Guvernului a suferit o intervenţie medicală în Turcia.

Avocata nu a discutat despre perioda de recuperare și nu a acordat declarații jurnaliştilor prezenți la DNA, ci a vorbit doar cu procurorul de caz.

Procurorii anticorupție îl acuză pe Victor Ponta de evaziune fiscală, spălare de bani, fals în declaraţii şi conflict de interese. Pentru ultima acuzaţie, cu privire la fapte săvârşite în calitate de premier, Camera Deputaţilor a respins cererea de urmărire penală.

Vezi și: Răzvan Dumitrescu, analiză după ce Victor Ponta s-a autosuspendat din funcția de premier

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel