Avocata lui Liviu Dragnea, răspuns pentru Bogdan Chirieac: Peste 3 luni poate cere ELIBERAREA. ”I s-a spus că nu are cum să fie reintegrat”

Când poate cere Liviu Dragnea să fie eliberat
Când poate cere Liviu Dragnea să fie eliberat

Avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, a dat detalii despre situația fostului lider PSD. 

Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea, s-a aflat în această seară în direct la România TV unde a dat detalii despre situația în care se află fostul premier. Întrebată de analistul politic Bogdan Chirieac când ar putea fi eliberat condiționat Liviu Dragnea din închisoare, aceasta a răspuns: 

”Nu încă. Încă nu are acest drept. Acest drept ar urma să îl aibă în luna mai 2021. Pornind de la pedeapsa care i s-a aplicat de trei ani și șase luni, pornind de la textul legal care dispune asupra celei două treimi pe care trebuie să le execute, din care se scad zilele de muncă, dânsul în acest moment cu zilele de muncă ce au fost câștigate ar avea dreptul, probabil, undeva la mijlocul lunii mai să facă această cerere. Este acest drept încălcat pentru că se găsesc tot felul de modalități în a-l împiedica să își exercite un drept la muncă, care să îi confere dreptul la libertate, să poată cere eliberarea condiționată mai repede”, a declarat Flavia Teodosiu. 

Liviu Dragnea se află în prezent încarcerat la Penitenciarul Rahova unde execută o pedeapsă de 3 ani și șase luni de închisoare.

”I s-a spus că nu are cum să fie reintegrat”

”Din păcate, așa după cum bine știți există o sentință penală prin care penitenciarul era obligat să îl scoată din nou la muncă pe domnul Dragnea, având acesta un drept, nu o vocație. Cu toate că această sentință datează din data de 14 ianuarie, nici până astăzi, în realitate, dânsul nu a ieșit la muncă. I s-a spus la un moment dat că nu are cum să fie reintegrat acolo de unde a și fost retras, la garaj. Nu știm de ce”, a mai declarat Flavia Teodosiu. 

VEZI ȘI: Liviu Dragnea, obligat să se retesteze SARS-CoV-2 pentru a putea munci 

A fost eliberată condiționat 

Floarea Alesu, condamnată și ea în dosarul cu Liviu Dragnea, a fost eliberată condiționat. Judecătoria Ploiești a admis cererea de liberare condiţionată a fostului director al DGASPC Teleorman. 

VEZI AICI: Floarea Alesu, ELIBERATĂ. Fusese condamnată în dosarul cu Liviu Dragnea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel