Liviu Dragnea, obligat să se retesteze SARS-CoV-2 pentru a putea munci

Liviu Dragnea este obligat să se retesteze de SARS-CoV-2 pentru a putea să muncească la spălătoria penitenciarului.

Potrivit Antena 3, Liviu Dragnea este împiedicat să muncească la spălătoria penitenciarului. Fostul șef al Camerei Deputaților s-a trezit din nou în izolare, iar avocata acestuia, Flavia Teodosiu, a făcut câteva precizări:

„Domnul Dragnea trebuia să fie repus în dreptul de a munci conform sentinței penale din 14 ianuarie, cu toate aceste, ieri, după ce vineri s-a pus în discuție punerea în discuție punerea în executare a sentinței penale definitive și executorii, i s-a pus în vedere că v-a fi retestat SARS-CoV-2, condiții în care domnul Dragnea a fost externat la data de 23.12.2020 de la spitalul penitenciarului după 14 zile de carantină și alte zece de izolare.

Liviu Dragnea a invocat ordinul ministrului Sănătății care dispune faptul că pacientul pozitiv nu mai trebuie testat 90 de zile de la vindecare, cu excepția celor cu imunodepresii. Dacă retestarea are loc, un rezultat pozitiv în perioada de 90 de zile de la infectare, nu poate fi considerat o nouă infecție. Domnul Dragnea urma să fie retestat la un spital privat, dar reprezentanții pacienților au spus că dacă nu acceptă retestarea, nu va fi scos la muncă. Este o încălcare flagrantă a drepturilor domnului Dragnea și o împiedicare să-și exercite drepturile pe care le are conform legii și stabilite de cele trei hotărâri judecătorești“, se arată în mesajul avocatei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel