Avion prăbușit din cauza unui crocodil: piloții și 18 pasageri au murit

Fotografie de la Tima Miroshnichenko: Pexels
Fotografie de la Tima Miroshnichenko: Pexels

Se pare că în timpul zborului reptila a sărit din bagajul de mână al unui călător, provocând panică în avion. 

Adevărul despre zborul Filair Let L-410 , care s-a prăbușit pe 25 august 2010 după decolarea de la Kinshasa, capitala Republicii Democrate Congo, pare să fi fost în sfârșit descoperit, potrivit Il Fatto Quotidiano.

După doisprezece ani de anchetă, procurorul a reușit să identifice cauza tragediei: un crocodil, a sărit din bagajul de mână al unui călător, care plănuia să-l vândă și a semănat panică în rândul călătorilor.

Autoritățile au crezut inițial că accidentul a fost cauzat de nivelul scăzut de combustibil. Singura persoană care a supraviețuit masacrului (20 de morți), a povestit cum toți pasagerii au fugit după o stewardesă care încerca să scape de reptilă, îndreptându-se spre cockpit.

Potrivit reconstituirii  deplasarea în masă ar fi dezechilibrat avionul, provocând prăbușirea acestuia. Animalul, care a supraviețuit impactului, a fost ulterior ucis de autorități cu o macetă.

Citește și:

Video șocant: Un crocodil, filmat în timp ce trăgea cadavrul unui bărbat pe care îl omorâse cu puțin timp în urmă

Un crocodil a atacat și ucis un bărbat în Laguna del Carpintero, apoi i-a dus cadavrul într-o canalizare din Tampico, scrie paudal.com. Primele rapoarte indică faptul că persoana decedată avea între 25 și 30 de ani. Victima nu avea niciun act de identitate asupra sa. Potrivit mărtorilor de la fața locului, bărbatul ar fi intrat în apă în ciuda faptului că accesul este interzis de autorități tocmai din cauza prezenței reptilelor în zonă.

Crocodilul de aproximativ 3,5 metri l-a atacat pe bărbat, omorându-l, iar apoi a târât cadavrul într-un canal de scurgere pluvială din apropiere. Sosiți la fața locului, pompierii au reușit să recupereze cadavrul.

Citește mai mult AICI.

Vezi și:

Un primar s-a căsătorit cu un crocodil. Reptila, îmbrăcată în rochie de mireasă, a primit și un sărut din partea edilului - Video

Primarul unui orășel din Mexic s-a însurat cu un crocodil pentru a aduce prosperitate și recoltă bogată comunității pe care o conduce, transmite Realitatea Plus.

Localnicii au îmbrăcat crocodilul în rochie de mireasă și i-au făcut aer cu pălăriile pe tot parcursul ceremoniei, pentru ca să nu-i fie prea cald. La sfârșit, reptila a primit și un sărut din partea edilului, care s-a declarat fericit că poate duce mai departe tradițiile locale.

Ceremonia a fost una tradiţională: s-a cântat la trompete iar localnicii au cărat crocodilul mireasă în braţe, făcându-i aer cu pălăriile. În tot acest timp, reptila a stat legată la bot, probabil pentru a fi evitat vreun incident neplăcut în care crocodilul i-ar fi mușcat pe nuntași. În plus, aligatorul are şi o "naşă", care a organizat nunta dintre el şi primar. Femeia, Elia Edith Aguilar, spune că a petrecut mult timp căutând "rochii de mireasă" pentru crocodil.

Citește mai mult AICI.

Citește și:

O familie s-a trezit cu un aligator în piscina din curte

Un aligator uriaș din Florida s-a bucurat de un începutul verii, scăldându-se în piscina unei familii din Deep Creek, Florida. Aceștia au fost treziți de niște ”zgomote puternice” la primele ore ale dimineții, potrivit unei postări pe Facebook a biroului șerifului din comitatul Charlotte.

Când s-au dus să investigheze, au descoperit oaspetele neașteptat: un aligator uriaș, cântărind în jur de 250 de kilograme și măsurând peste 3 metri.

”A spart gardul pentru a ajunge la apa rece din piscină”, a transmis biroul șerifului.

”Un monstru” în piscină

Sergentul Brad Stender a declarat pentru CNN că astfel de incidente cu aligatori nu sunt neobișnuite, mai ales în timpul sezonului de împerechere al animalelor, primăvara și vara. Acest aligator s-a remarcat prin dimensiunea sa masivă.... Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel