O familie s-a trezit cu un aligator în piscina din curte

Sursă foto: Pexels (Los Muertos Crew)
Sursă foto: Pexels (Los Muertos Crew)

Un aligator de dimensiuni impresionante a ajuns în piscina din curtea unei familii. 

Un aligator uriaș din Florida s-a bucurat de un începutul verii, scăldându-se în piscina unei familii din Deep Creek, Florida. Aceștia au fost treziți de niște ”zgomote puternice” la primele ore ale dimineții, potrivit unei postări pe Facebook a biroului șerifului din comitatul Charlotte.

Când s-au dus să investigheze, au descoperit oaspetele neașteptat: un aligator uriaș, cântărind în jur de 250 de kilograme și măsurând peste 3 metri.

”A spart gardul pentru a ajunge la apa rece din piscină”, a transmis biroul șerifului.

”Un monstru” în piscină

Sergentul Brad Stender a declarat pentru CNN că astfel de incidente cu aligatori nu sunt neobișnuite, mai ales în timpul sezonului de împerechere al animalelor, primăvara și vara. Acest aligator s-a remarcat prin dimensiunea sa masivă.

”Ăsta a fost chiar un monstru. A fost imens”, a spus Stender.

Polițiștii ajunși la fața locului au chemat un specialist în capturare. Cu ajutorul a trei ofițeri, specialistul a folosit un laț pentru a scoate aligatorul din piscină și apoi i-a închis gura cu bandă adezivă pentru a putea fi transportat în siguranță.

Specialistul avea deja un alt aligator de 3 metri în camionul său care aștepta să fie transferat într-un mediu mai sigur, așa că a trebuit să transporte reptila găsită în piscină în remorca autoturismului. Nu a fost singurul apel din această săptămână la care au răspuns salvatorii. 

”M-am înrolat pentru a lupta împotriva criminalității, dar aici mă lupt cu dinozaurii”, a spus ofițerul.

Cei doi aligatori au fost mutați în siguranță în orașul din apropiere, Muse, care este ”mai potrivit” pentru aligatori, a spus Stender.
El i-a sfătuit pe oameni să ”păstreze distanța” dacă întâlnesc un aligator.

Un turist a fost atacat de crocodil

În noiembrie 2021 un turist în vârstă de 68 de ani, din Filipine, a fost muşcat de un crocodil după ce a confundat animalul cu un model de plastic. Victima a vrut să imortalizeze momentul şi să facă un selfie cu crocodilul, aşa că s-a urcat în piscină.

Crocodilul de 12 metri, deranjat de apariţia spontană a bărbatului, l-a apucat de braţ şi l-a târât prin apă. Din fericire, turistul a reuşit să scape şi să iasă din piscină cu membrele intacte.

Bărbatul a primit imediat ajutor din partea personalului din parcul de distracţii şi a fost transportat la spital. Citește continuarea AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel