Un turist a fost atacat de crocodil. Bărbatul a vrut să-și facă un selfie cu reptila, crezând că e din plastic / VIDEO

Un turist a fost atacat de crocodil. Bărbatul a vrut să-și facă un selfie cu reptila, crezând că e din plastic  /  Sursă foto: Captură YouTube
Un turist a fost atacat de crocodil. Bărbatul a vrut să-și facă un selfie cu reptila, crezând că e din plastic / Sursă foto: Captură YouTube

Un bărbat din Filipine a fost atacat de un crocodil în timp ce încerca să-și facă un selfie cu acesta.

Un bărbat în vârstă de 68 de ani, din Filipine, a fost muşcat de un crocodil după ce a confundat animalul cu un model de plastic. Victima a vrut să imortalizeze momentul şi să facă un selfie cu crocodilul, aşa că s-a urcat în pisicină.

Crocodilul de 12 metri, deranjat de apariţia spontană a bărbatului, l-a apucat de braţ şi l-a târât prin apă. Din fericire, turistul a reuşit să scape şi să iasă din piscină cu membrele intacte.

Bărbatul a primit imediat ajutor din partea personalului din parcul de distracţii şi a fost transportat la spital, scrie Publika.

O fetiță a fost ucisă de un crocodil în timp ce se afla la scăldat

Corpul unei fete de opt ani care a fost ucisă de un crocodil pe insula Buru din Indonezia cu două zile mai devreme a fost descoperit vineri, a informat un oficial local, potrivit DPA, citat de Agerpres.

Suci Ramadhani se scălda cu prietenii miercuri când a fost atacată de un crocodil într-un râu din districtul Teluk Kayeli, a precizat Korpos Rahmad Namlea, un oficial al serviciilor de salvare din oraşul Ambon.

Localnicii au reuşit să înjunghie crocodilul cu o suliţă în timp ce fata se afla încă între fălcile sale, însă când au tăiat stomacul reptilei, corpul micuţei nu a fost găsit, a declarat el. Rămăşiţele victimei au fost descoperite abia în primele ore ale zilei de vineri.

"Se ştie că râul este infestat cu crocodili de apă sărată", a adăugat oficialul citat. "Cel puţin două atacuri ale acestor reptile au avut loc în ultimii 10 ani", a completat el.

Un bărbat din SUA a fost mâncat de un crocodil

Rămășițe umane au fost găsite în interiorul unui aligator de 12 metri lungime despre care se crede că a atacat un bărbat în timpul inundațiilor provocate de uraganul Ida din Louisiana în urmă cu două săptămâni, relatează Sky News. 

Biroul șerifului regiunii St. Tammany a declarat că legistul lucrează cu anchetatorii pentru a stabili dacă rămășițele erau ale lui Timothy Satterlee, în vârstă de 71 de ani, care a dispărut pe 30 august.

Aceasta a folosit o barcă mică pentru a ajunge pe un teren mai înalt unde a obținut ajutor. Când ea și echipele de salvare s-au întors la casă,  Satterlee era de negăsit.  Deputaților șerifului li s-au alăturat agenți federali și de stat, din divizia pentru animale sălbatice, în căutarea reptilei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel