AVION PRĂBUȘIT lângă Pașcani. O persoană a MURIT- Ultimele informații

Imagine ilustrativă, nu este de la fața locului
Imagine ilustrativă, nu este de la fața locului

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în urmă cu scurt timp. 

UPDATE: Pilotul avionului a murit, a spus prefectul Marian Șerbescu. El a afirmat că avionul nu a mai apucat să decoleze de pe pista de iarbă și a căzut într-o râpă. A doua persoană rănită este transportată la spital, în stare stabilă. Informațiile au fost confirmare și de Diana Cimpoieșu, șef SMURD Iași. 

UPDATE: Raed Arafat a declarat la Antena 3 că ”o singură persoană este sub manevre de resuscitate și cealaltă persoană este rănită, dar conștientă”. Avionul ar fi căzut într-o râpă după cum a spus și Raed Arafat la Antena 3, dar acesta a precizat că aceste sunt informațiile transmise, dar nu este încă nimic oficial. 

UPDATE: Potrivit Antena 3, erau șase avioane care participau la un exercițiu pentru ziua comunei Tătăruși, iar cel prăbușit este unul dintre aceste avioane. 

În localitatea Tătăruși, un avion privat, de mici dimensiuni, s-a dezechilibrat și s-a prăbușit. Avionul nu decolase de mult timp și nu era la mare înălțime, potrivit prefectului Marian Șerbescu. 

La manșă era un instructor aviatic, un om cu foarte mare experiență și multe ore de zbor.

Avionul s-a prăbușit în zona pădurii Tătăruși, din apropiere de Pașcani. Cele două persoane găsite la fața locului sunt din Iași.

Silvia Bolohan, purtător de cuvânt ISU, a afirmat că cele două persoane sunt inconștiente și că intervin mai multe echipaje, precum de descarcerare, elicopter SMURD, de stingere. 

[citeste si]

Revenim cu amănunte

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel