Avion prăbușit în Ucraina. Un pilot prezintă două ipoteze ce ar putea explica prăbușirea

Pilotul Cezar Osiceanu a vorbit despre accidentul aviatic din Ucraina, unde o aeronavă de tip Boeing 777, aparținând Malaysia Airlines, s-a prăbușit cu 295 de persoane la bord.

Pilotul ne-a spus că Malaysia Airlines va avea probleme pe viitor, chiar dacă se va dovedi că avionul a fost doborât, după cazul aeronavei dispărute în urmă cu patru luni. De asemenea, Cezar Osiceanu a prezentat și două ipoteze ce ar putea explica prăbușirea avionului Boeing 777.

Vezi și: Un avion cu 295 de oameni la bord s-a prăbușit în Ucraina

„Cei de la Malaysia Airlines au o mare problemă. Dacă se dovedește că a fost o defecțiune sau o greșeală de pilotaj, atunci este dezastru pentru ei, după cazul avionului dispărut în urmă cu patru luni. Și chiar dacă nu a fost așa, iar avionul a fost doborât de o rachetă, tot este o problemă psihologică pentru viitorii pasageri ai Malaysia Airlines. 

Avioanele civile sunt mult mai fragile decât avioanele militare și oriunde le-ar lovi o rachetă, urmările sunt dezastruoase. Spre deosebire de avioanele militare, avioanele civile sunt mult mai vulnerabile.

În acest caz, putem vorbi despre două situații: fie despre un dispozitiv explozibil detonat de teroriști la bordul aeronavei, fie despre o rachetă care a lovit avionul din afară.

În mod normal, avioanele zboară peste astfel de focare de conflict. Aeroporturile din Tel Aviv sau din Ierusalim sunt deschise”, a declarat Cezar Osiceanu pentru DCNews.

Citește și: Avion prăbușit în Ucraina: Putin a vorbit la telefon cu Obama

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel