AVION AIRBUS A320 prăbușit în Franța. Dezvăluiri din cutia neagră

Unul din cei doi piloți ai avionului Airbus A320 al companiei Germanwings care s-a prăbușit în Alpii francezi a părăsit carlinga și nu a mai putut reveni, potrivit înregistrărilor sonore recuperate de anchetatori. 

"La începutul zborului, se aude cum echipajul vorbește normal, apoi se aude zgomotul unuia din scaune care este împins înapoi, o ușă care se deschide și se închide, zgomote care arată că cineva bate în ușă și apoi nu mai este nicio conversație până în momentul prăbușirii", a făcut cunoscut joi o sursă apropiată anchetei, citată de AFP, care cunoaște conținutul înregistrărilor și a confirmat o informație publicată de jurnalul american New York Times

Cei doi piloți vorbeau în germană. La sfârșitul zborului, alarma care indică apropierea de sol izbucnește, a adăugat aceeași sursă, fără să fie în măsură să precizeze dacă este vorba de comandantul de zbor ori copilotul cel care a părăsit cockpitul.

AVION AIRBUS A320 prăbușit în Franța. Cine sunt victimele tragediei aviatice- FOTO

O altă sursă apropiată dosarului a dezvăluit AFP că copilotul a intrat "recent în compania" germană Germawings (filială a Lufthansa), "la sfârșitul lui 2013, cu câteva sute de ore de zbor la activ".

Aceste informații provin de la audierea de către anchetatori a cutiei negre care înregistrează sunetele din cabina piloților.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel