AVION AIRBUS A320 prăbușit în Franța. Cine sunt victimele tragediei aviatice- FOTO

Avionul Airbus A320 al companiei germane low-cost Germanwings, cu direcția Barcelona-Duesseldorf, s-a prăbușit în Alpii Francezi. Avea la bord 144 de pasageri și șase membri ai echipajului. 

Nicio persoană n-a supraviețuit picajului de opt minute și izbirii avionului de munți. Acum, căutarea lor este îngreunată de lupii din zonă. Majoritatea oamenilor din avion erau de naționalitate germană și spaniolă. Erau și cetățeni din Marea Britanie, Australia și Belgia. 

Iată câteva din poveștile oamenilor care s-au urcat la bordul avionului cu zborul 4U 9525, potrivit BBC

Greig și mama sa, Carol, din Australia

(w670)(w670)

Carol, în vârstă de 68 de ani, era asistentă medicală și fiul său, Greig, era inginer. Ei fuseseră în vacanță în Europa. Numele lor au fost dezvăluite de Ministerul de Externe din Australia, împreună cu o declarație a familiei cu privire la dezvăluirea numelor lor. 

"Carol era o mamă iubitoare a doi copii, o soție devotată a soțului său, Dave, și sora a trei băieți", precizează în adeverința cu privire la viața privată a Ministerului de Externe. Greig "era un fiu iubitor al lui Dave și Carol și un frate excepțional pentru sora sa, Alex. Era adorat de familie și prieteni", adaugă sursa citată. 

Mama și fiul se bucuraseră  de o vacanță în Europa. "Ei, amândoi, erau oameni excepționali și extraordinari, iubiți de mulți oameni și care ofereau iubire în schimb. Vor rămâne veșnic în inimile și amintirile noastre", mai notează sursa citată. 

Marina Bandres Lopez-Belio și fiul său, de șapte luni, Julian Pracz-Bandres erau în zborul 4U 9525, potrivit soțului femeii. Ea era cetățean spaniol, dar avea reședința în Manchester de șapte ani. Marina era editor și colorist de film și video post-producție. 

(w670)

Pawel Pracz spune că soția sa se întorcea de înmormântarea unchiului său din Spania. "A cumpărat biletele în ultimul moment și a decis să se întoarcă rapid în Manchester, pentru că voia să se întoarcă la rutina sa zilnică cât mai reped posibil".

"Era lumea mea"

Originar din Hull, Paul, în vârstă de 28 de ani, studia managementul ospitalității și hotelier la Cesar Ritz College în Lucerne, potrivit declarațiilor familiei sale. El terminase primul său an de facultate ș era în vacanță cu prietenii din Barcelona înainte de a se întoarce în Marea Britanie prin Duesseldorf. Mama lui Paul, Carol, este din Majorca și în prezent se află în Marea Britanie. "Paul era cel mai bun fiu, era lumea mea", a spus mama lui. Cel puțin trei cetățeni britanici erau în avion. 

(w670)

Tatăl a doi copii din Wolverhampton se numără printre victime, a confirmat familia sa. Martyn Matthews, în vârstă de 50 de ani, era manager al calității. "Suntem devastați de aflarea acestui tragic accident", a spus familia sa. El a lăsat în urmă o soție, Sharon, și doi copii, Jade and Nathan.

(w670)

Doi cântăreți de operă se întorceau de la o perfomanță susținută în Barcelona

Maria Radner avea 34 de ani și interpretase Richard Wagner's Siegfried în Barcelona's Gran Teatre del Liceu. Potrivit informațiilor furnizate de teatru, ea era însoțită de soțul său și copilul lor, toți trei urcând în avionul Airbus A320.  

(w670)

Radner a fost născută în Duesseldorf a perfomat și la Metropolitan Opera in New York, dar și în Londra și alte locații. 

Oleg Bryjak, avea 54 de ani, a fost născut în Kazakhstan și a performat în Paris, Zurich, Londra, Los Angeles și alte orașe.  The Gran Teatre del Liceu, pe scena căruia au interpretat cei doi cântăreți o seară înainte a transmis condoleanțe pe Twitter. 

Tragere la sorți

14 fete și doi băieți de la școala Joseph-Koenig din Haltern, vestul Germaniei, s-au numărat printre victime. Un ziar local din Haltern scrie că 40 de copii au vrut să meargă la schimbul de experiență din Spania și școala a decis să selecteze, prin tragere la sorți, 16 dintre ei, care au plecat în excursie. Alături de doi profesori de-ai lor, au mers în Spania, la o școală din Llinars de Valles, de lângă Barcelona. Anul precedent au mers în Germania și elevii din Spania, implicați în programul de schimb de experiență.

O fată era să piardă avionul morții

El Pais scrie că o față din grup era cât pe ce să piardă avionul la întoarcerea în țară, dar și-a sunat familia gazdă, care a condus 50 de kilometri și i-a adus pașaportul la timp și s-a urcat în avionul ce i-a adus moartea. Elevii, în majoritatea, aveau între 14 și 16 ani.

(w670) 

O victimă era din Belgia. Este vorba despre Christian Driessens, în vârstă de 59 de ani. El s-a născut în Congo și acolo a și crescut până a mers în Mons. El a cunoscut o fată catalană și s-a mutat în Spania. El locuia în Palleja, lângă Barcelona. El are o fină, Sandrine Driessens, în Liege.

Ministerul de Externe din Israel a transmis că în avion era și Eyal Baum, în vârstă de 39 de ani, care s-a mutat în Barcelona și mergea spre Duesseldorf, pentru muncă. 

Bilet doar dus. Întoarcerea, spre moarte

Milad Eslami și Hossein Jawadi erau doi jurnaliști care acopereau meciului echipei naționale iraniene din Austria. Ei au mers în Spania pentru El Clasico, meciul dintre Barcelona și Real Madrid. S-au întors cu avionul Germanwings pentru că nu-și cumpăraseră bilet dus-întors. 

(w670)

În avionul morții mai erau trei americani, doi columbieni, un cuplu din Argentina, trei mexicani. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel