Aviație MAI. Se fac angajări: posturi vacante

Inspectoratul General de Aviaţie al Ministerului Afacerilor Interne a scos la concurs 34 de posturi vacante din cadrul structurilor IGAv.

Dintre acestea, şapte posturi sunt de ofiţer, prin trecerea în corpul ofiţerilor a maiştrilor militari şi subofiţerilor din unităţile militare ale Ministerului Afacerilor Interne, care îndeplinesc criteriile specifice şi condiţiile de ocupare prevăzute în fişa postului - cinci posturi în cadrul IGAv (Aparat propriu), un post în cadrul Unităţii Speciale de Aviaţie Iaşi şi un post la Unitatea Specială de Aviaţie Tulcea, informează un comunicat al MAI.

De asemenea, a fost scos la concurs un post vacant de ofiţer în cadrul IGAv (Aparat propriu), prin încadrare directă, din rândul persoanelor care îndeplinesc condiţiile legale, criteriile specifice şi condiţiile de ocupare prevăzute în fişa postului.

Vezi și: Angajări la Agenția Națională pentru Arii Naturale Protejate

Alte 25 de posturi de subofiţer sunt disponibile prin încadrare directă, din rândul persoanelor care îndeplinesc condiţiile legale, criteriile specifice şi condiţiile de ocupare prevăzute în fişa postului. Astfel: 8 posturi în cadrul Inspectoratului General de Aviaţie (Aparat propriu); 5 - în cadrul Unităţii Speciale de Aviaţie Bucureşti; 3 - la Unitatea Specială de Aviaţie Cluj-Napoca; 2 - la Unitatea Specială de Aviaţie Iaşi; 1 post în cadrul Unităţii Speciale Tulcea şi 6 - la Caransebeş. Este scos la concurs şi un post de personal contractual - îngrijitor în cadrul IGAv (Aparat propriu), prin încadrare din sursă externă.

"Anunţurile de concurs, care conţin informaţii referitoare la condiţiile generale şi specifice de participare la concurs, datele în care se pot depune documentele, precum şi cele la care se susţin probele de concurs, tematica şi bibliografia, sunt afişate pe site-ul Inspectoratului General de Aviaţie al MAI la rubrica 'Carieră'", se arată în comunicat.

Vezi și: Vacanță de iarnă. Când începe scoala. Anunțul Ministerului Educației

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt1
YesMy