Vacanță de iarnă. Când începe scoala. Anunțul Ministerului Educației

Vacanță de iarnă. Când începe scoală. Anunțul Ministerului Educației. Vacanța de iarnă se apropie de final. Elevii șii copiii de grădiniță se reîntoc la cursuri.

Vacanță de iarnă. Când începe scoală. Anunțul Ministerului Educației. Elevii din învăţământul preuniversitar şi copiii de grădiniţă se vor întoarce luni la cursuri, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale. Următoarea vacanţă, cea intersemestrială, este programată în perioada 2 - 10 februarie, vacanţa de primăvară - în perioada 20 aprilie - 5 mai, iar vacanţa de vară între 15 iunie şi 15 septembrie.

Vacanță de iarnă. Când începe scoală. Anunțul Ministerului Educației. Pentru clasele terminale din învăţământul liceal, anul şcolar se încheie în data de 31 mai, iar pentru clasa a VIII-a - în data de 7 iunie.

Vezi și: Structura anului școlar 2018-2019

Vacanță de iarnă. Când începe scoală. Anunțul Ministerului Educației. În situaţii deosebite, bine fundamentate, în funcţie de condiţiile climatice şi de specificul zonei şi al şcolii, inspectoratele şcolare judeţene pot aproba, la cererea conducerii unităţilor de învăţământ, modificări ale structurii anului şcolar. Acestea se pot aproba numai în măsura în care se asigură parcurgerea integrală a programelor şcolare.

Vacanță de iarnă. Când începe scoală. Anunțul Ministerului Educației. Recuperarea cursurilor suspendate ca urmare a unor situaţii obiective de urgenţă (intemperii, epidemii, calamităţi naturale) nu se poate realiza în perioada vacanţelor şcolare.

Vezi și: Restricții circulație, ninsoare. Drumuri naționale afectate

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24