Avertizare meteo. Vreme rea în mai multe județe din țară

Vreme mohorâtă miercuri, 20 noiembrie. Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare meteo pentru mai multe zone din țară.

Sub incidența de COD GALBEN de ceață emis la ora 07.00 se află județele Teleorman, Giurgiu, Ialomița, Călărași, Ilfov și estul municipiului București. Avertizarea expiră la ora 10.00, iar în zonele vizate, ceața va determina scăderea vizibilității local sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri. Conducătorii auto sunt sfătuiți să adapteze viteza la condițiile de drum, iar dacă vizibilitatea scade considerabil să folosească luminile de întâlnire cu cele de ceață.

O altă atenționare COD GALBEN de vânt puternic a fost emisă pentru sudul județului Sibiu, cu zona montană aferentă, mai ales valea Oltului. Avertizarea meteo va fi valabilă până la ora 14.00 și se vor semnala intensificări ale vântului ce vor depăși local 55 km/h și care vor atinge la rafală 70-80 km/h.

Pentru sudul și vestul județului Timiș, sudul și centrul județului Caraș-Severin și zona de munte aferentă, dar și pentru sudul și vestul județului Arad a fost emis COD GALBEN de vânt puternic. Atenționarea este valabilă în intervalul orar 08.15 – 14.15. Se vor semnala intensifări ale vântului care la rafală vor depăși 60-70 km/h.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel