Avertizare meteo. Cod Galben de vreme rea

Administrația Națională de Meteorologie a emis mai multe avertizări de COD GALBEN de vreme rea, pe lângă informarea meteo valabilă de astăzi de la ora 16:00 până mâine la ora 18:00.

Este COD GALBEN în județul Botoșani: estul județului, zona delimitată de localitățile Manoleasa, Avrămeni, Stiubeni ,Săveni, Ungureni, Hănești. Până la ora 20:15, se vor semnala averse de ploaie cu caracter torențial, ce pot cumula 25 l/mp, punctiform peste 35 l/mp, grindină de mici dimensiuni, intensificări de scurtă durată ale vântului.

Până la ora 20:10, sunt averse de ploaie ce vor depasi 25...30 l/mp, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină de mici dimensiuni în nord-estul judeţului Brăila ( zona delimitată de localităţile: Sendreni, Silistea, Tudor Vladimirescu, Braila, IC Bratianu).

Până la ora 20:00, în nordul judetului Constanta in arealul:Ramnicu de Sus, Cogealac, Targusor, Silistea, Seimeni, Topalu, Ghindaresti, Saraiu, Vulturu, Pantelimon, Crucea, se vor semnala: cantităţi de precipitaţii ce vor atinge 20 – 25 l/mp, descărcări electrice, grindină de mici si medii dimensiuni, intensificări ale vântului care pot lua aspect de vijelie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel