Avarie de proporții în Capitală. Bogdan Chirieac: Este inadmisibil ceea ce se întâmplă

Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ

Analistul politic Bogdan Chirieac s-a arătat indignat în direct la un post de televiziune după ce sute de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă și căldură. 

Bogdan Chirieac, analist politic, s-a aflat duminică seara în direct la România TV unde a reacționat după avaria de proporții din Capitală. 

”Este un lucru inadmisibil ceea ce se întâmplă. Este un singur cuvânt pentru a defini așa ceva: inadmisibil. În Capitala României 2021, țară în UE, NATO, ce vreți dumneavoastră, este inadmisibil să ai în continuare avarii. Zecile astea de mii de oameni care stau în frig se alătură altor zeci de mii de oameni care oricum nu aveau căldură și apă caldă. Nici Nicușor Dan nu putea să rezolve o problemă în trei luni de zile. Iarna trecută guvernul domnului Orban nu a ajutat Primăria Capitalei pentru a rezolva problema cu apa caldă și căldura, pentru că era campanie electorală și trebuia ca PSD-ul să tragă ponoasele. E în regulă și acest aspect pentru că și bucureștenii au votat sau n-au votat. Dincolo de acest aspect, ce se întâmplă acum este inadmisibil. A început să ningă. Să vedem dacă mâine dimineață se va putea circula în București, dacă cineva va deszăpezi arterele și străzile din Capitală”, a declarat Bogdan Chirieac. 

Un număr de 449 de blocuri din sectorul 3 au rămas fără căldură şi apă caldă, iar în cazul altor câteva sute de blocuri din sectoarele 2 şi 3 căldura şi apa caldă sunt furnizate sub parametri, echipele de intervenţie acţionând pentru remedierea avariilor, a declarat duminică, pentru Agerpres, directorul general adjunct al Termoenergetica, Adrian Gîtlan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel