Avalanşă Transfăgărăşan. Avertisment de ultimă oră al autorităţilor

Avalansa Transfagarasan
Avalansa Transfagarasan

Autorităţile reamintesc faptul că traficul pe Transfăgărăşan este oprit în această perioadă a anului. 

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere reaminteşte, în contextul în care duminică mai multe persoane au fost surprinse de o avalanşă, că Transfăgărăşanul este închis circulaţiei rutiere.  

"Persoane surprinse de avalanșă pe Transfăgărășan, după ce au intrat pe sectorul închis circulației, fără să respecte semnalizarea de interzicere a accesului. Reamintim că potrivit legii, Transfăgărășanul este închis până la data de 30 iunie, din cauza pericolului de avalanșe, care angrenează atât zăpada cât și grohotiș de pe versați.

Facem din nou apel la cetățeni să nu intre pe acest sector de drum, până când CNAIR nu anunță oficial deschiderea lui pentru circulație. Atragem din nou atenția că deși partea carosabilă este practicabilă, accesul este interzis din cauza pericolului de avalanșe", este mesajul transmis de către CNAIR. 

Reamintim că duminică, 27 mai, a avut loc o operaţiune de salvare pe Transfăgărăşan după ce s-a produs o avalanşă ce a surprins mai multe autoturisme care circulau în zonă. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel