Avalanşă în Capitală. Supercom, firma de deszăpezire, "uită" să treacă prin zonă

IMAG1091
IMAG1091

Sectorul 2 al lui Neculai Onţanu pare a înfrunta cea mai grea iarnă, iar autorităţile au grijă să ducă dezastrul până la capăt. Locuitorii din sector s-au trezit azi noapte cu o adevărată avalanşă de zăpadă care a blocat strada Marin Serghiescu şi a rupt mai multe cabluri de electricitate. Apelurile la Supercom, firma de deszăpezire, au fost în zadar, oamenii fiind nevoiţi să cheme o firmă privată pentru a ieşi dintre nămeţi.

"A căzut un maldăr de zăpadă de pe un bloc, care a blocat toată strada şi a rupt nişte cabluri de electricitate. Am chemat poliţia locală să constate că e blocat. Au venit şi au început şi ei să sune la Supercom dar nu a venit nimeni. Ne tot spuneau că încearcă să ia legătura cu oamenii de pe teren, dar nu am văzut nicio volă. Au fost vreo 2-3 curajoşi care au încercat să treacă, dar au rămas blocaţi în zăpadă.", susţin locuitorii din zonă.

În cele din urmă oamenii au fost neviţi să cheme firma BGS pentru a ieşi din zăpadă. "Au venit cei de la BGS şi i.au scos pe toţi. Nu au cerut absolut niciun ban. Şi cei de la curent au venit au recablat firele, ba ne-au şi ajutat să scoatem o maşină dintre nămeţi", au povestit oamenii de pe strada Marin Serghiescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel