Autoturisme vandalizate, Neamţ. Autorul, reţinut

Poliţiştii nemţeni anunţă că a fost identificat şi reţinut tânărul care a distrus 31 de autoturisme într-o singură noapte.

Persoana care a distrus oglinzile laterale de la 31 de autoturisme, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în municipiul Piatra-Neamţ, a fost identificat şi reţinut de poliţişti, acesta fiind un tânăr în vârstă de 19 ani, au informat joi reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Neamţ.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, agentul şef Robert Costan, a declarat presei că autorul a spus la audieri că nu ştie de ce a comis fapta, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

"Tânărul, din Piatra-Neamţ, este bănuit că în noaptea de 23 iunie, pe fondul stării de ebrietate, ar fi lovit cu pumnii şi picioarele oglinzile retrovizoare a 31 de autoturisme staţionate pe strada Ana Ipătescu, pe bulevardul Dacia şi pe strada Cuza Vodă, din Piatra-Neamţ, provocând un prejudiciu estimat până în prezent de 22.800 lei", a spus Costan.

Tânărul a fost reţinut de poliţişti şi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspectului.

Vezi şi: Ioan Buda, noul şef al IGPR, învestit în funcţie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel