Autotren din Ucraina, derapaj într-un șanț din Suceava

FOTO: Pexels
FOTO: Pexels

Traficul rutier a fost întrerupt în urma derapării autotrenului înmatriculat în Ucraina.

Un autotren înmatriculat în Ucraina a derapat și a rămas blocat într-un șanț și parțial pe carosabil, pe DN 2 Suceava - Siret, în localitatea Bălcăuți, a transmis Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române.

Potrivit sursei menționate, nu sunt persoane rănite, însă traficul rutier este oprit pe ambele sensuri, fiind deviat pe DJ 208, prin localitatea Bălcăuți. Se estimează reluarea normală a circulației după ora 8:00.

Traficul pe DN2 (Afumați), restricționat

În contextul protestelor transportatorilor și ale fermierilor, pe DN 2, în localitatea Afumați, la limita cu orașul Voluntari, județul Ilfov, traficul rutier se desfășoară normal pe sensul de mers către Urziceni, iar pe sensul de mers către Capitală este în continuare restricționată banda nr. 1, din cauza autovehiculelor parcate ale protestatarilor.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București - Constanța, A3 București - Ploiești, A4 Ovidiu-Agigea, A1 Sibiu-Deva și DN 1 Ploiești-Brașov, se circulă pe un carosabil umed, vizibilitatea este bună, iar valorile de trafic sunt reduse.

Citește și: Cum este văzut protestul în presa străină. Serviciul vamal din Ucraina anunță blocarea punctului de trecere Halmeu-Diakove - Reuters

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel