Autostrada Soarelui: Trafic deviat, din cauza unui incendiu. Vezi ce se întâmplă și pe DN1

Circulație întreruptă, duminică, pe ambele sensuri de pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 82, și trafic deviat între Lehliu și Drajna, din cauza unui incendiu, informează Centrul Infotrafic din cadrul Poliției Române.

UPDATE: Începând cu ora 19.45, se circulă în condiţii normale pe Autostrada Soarelui, se arată în comunicatul Infotrafic.

Şi în judeţul Braşov, începând cu ora 19.50, a fost ridicată măsura devierii circulaţiei de pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, pe DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti. Măsura a fost luată, începând cu ora 18.40, din cauza aglomeraţiei.

......

"Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (17:30), pe Autostrada Soarelui, circulaţia este întreruptă între Lehliu şi Drajna, din cauza unui incendiu care a izbucnit în imediata apropiere a autostrăzii la kilometrul 82 pe sensul de deplasare către Bucureşti.
Pe timpul intervenţiei pompierillor, circulaţia a fost deviată de la Lehliu(kilometrul 64) pe DN3 şi de la Drajna(kilometrul 105) pe DN3A", se precizează într-un comunicat al Infotrafic. 

Circulația de pe DN1, deviată pe DN1A

De asemenea , Infotrafic informează și "că în judeţul Braşov, începând cu ora 18:40, din cauza aglomeraţiei, a fost luată măsura devierii circulaţiei de pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel