Autostradă Sibiu-Piteşti. CNAIR, anunț

Rodica Mitu / 01 feb 2019 / 15:33 Salveaza PDF Comentarii
Autostrada
Autostrada

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a transmis către Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice (ANAP), pentru validare, documentaţia de atribuire a contractului 'Proiectare şi execuţie Autostrada Sibiu - Piteşti, Secţiunea 4: Ţigveni - Curtea de Argeş'.

Potrivit unui comunicat al CNAIR, obiectul contractului îl reprezintă proiectarea şi execuţia lucrărilor pentru construcţia autostrăzii Sibiu - Piteşti, Secţiunea 4: Ţigveni - Curtea de Argeş (km 81+900 - km 91+761) în lungime de 9,86 kilometri, din care 1,35 kilometri tunel în zona de traversare a dealului Momaia.

Durata contractului va fi de 120 luni, din care 16 luni perioada de proiectare, 44 luni perioada de execuţie a lucrărilor şi 60 de luni perioada de garanţie a lucrărilor, completează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

După verificarea şi validarea de către ANAP a documentaţiei de atribuire, CNAIR va putea posta pe platforma informatică de achiziţii publice (SICAP) anunţul de participare împreună cu întreaga documentaţie.

Autostrada Sibiu - Piteşti este parte a coridorului TEN-T Core şi reprezintă tronsonul lipsă al coridorului Nădlac - Arad - Timişoara - Lugoj - Deva - Sibiu - Piteşti - Bucureşti - Constanţa, care traversează România de la vest (graniţa cu Ungaria) la est (Portul Constanţa).  

 

VEZI ȘI: EXCLUSIV Ce viitor are mass-media în Europa? Luciana Răduț-Gaghi, conferențiar, intervenție despre România - video

 

 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24