Autorul unui accident mortal care a fugit de la faţa locului, prins de poliţişti

Accident
Accident

Autorul unui accident mortal comis în judeţul Neamţ, care a fugit de la faţa locului, a fost prins de poliţiştii rutieri în judeţul Bacău, a declarat, luni, presei, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, agentul şef adjunct Georgiana Moşu.

Potrivit sursei citate, suspectul are 43 de ani şi se afla la volanul unui autoturism care a accidentat mortal, în localitatea Hociungi, un pieton în vârstă de 32 ani. După comiterea accidentului, autorul a fugit de la faţa locului. 

În urma activităţilor complexe desfăşurate de poliţişti, bărbatul a fost depistat pe raza judeţului Bacău. Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a indicat o valoare de 0,06 miliigrame pe litru alcool pur în aerul expirat, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ. 

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore pentru infracţiunile de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei şi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Vezi și: Șofer încarcerat în cabina autocamionului. Elicopterul SMURD intervine

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel