Autorităţile, în alertă. Un deţinut a evadat!

Un deţinut din Tulcea a evadat în timp ce era la lucru. Tânărul de 23 de ani era încarcerat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă pentru furt calificat şi îşi executa detenţia în regim semideschis, notează Agerpres. 

Autorităţile din Tulcea au blocat toate ieşirile din oraş. Efective importante de poliţişti şi jandarmi verifică toate autoturismele în căutarea fugarului. Potrivit Agerpres, numele evadatului este Marian Ciuraru şi are 23 de ani. Iată şi semnalmentele sale :1,65 metri înălţime, ochi căprui, păr şaten închis, constituţie atletică, iar în momentul evadării era îmbrăcat în pantaloni scurţi de culoare negru şi un tricou verde. 

"Conducerea penitenciarului a dispus demararea unei anchete administrative care să analizeze circumstanţele care au condus la producerea evenimentului", se arată în comunicatul emis de Penitenciarul de Maximă Siguranţă Tulcea. 

Acesta este al doilea evadat de la începutul anului. În luna ianuarie, un adolescent reuşea să evadeze din penitenciar, însă a fost prins 35 de minute mai târziu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel