Autocar cu 34 de persoane, răsturnat. Șase oameni, răniți

Un autocar, în care se aflau 34 de persoane, s-a răsturnat, duminică după-amiază, pe DN 6, în dreptul localităţii Băile Herculane. Şase persoane au fost rănite, victimele fiind transportate la spitalul din Orșova.

Șoferul autocarului care efectua o cursă regulată de la Timişoara către Drobeta Turnu Severin nu a nu a adaptat viteza la condițiile de mers, a lovit un cap de pod situat la kilometrul 381+810 și s-a răsturnat blocând traficul timp de o oră, a precizat pentru Agerpres Directorul Secției de Drumuri Naționale Orșova, Ion Cunicel. 

În momentul producerii accidentului, în zonă ploua, iar carosabilul era umed.

"S-a acționat cu operativitate. Echipajele de polițiști au finalizat verificările în timp record și au ajuns la concluzia că vinovat pentru accident este șoferul", a precizat Cunicel.

La evenimentul produs pe DN6/DE 70 au fost mobilizate mai multe echipaje de intervenție de la inspectoratele pentru situații de urgență din Mehedinți și Caraș-Severin, SMURD și de la structurile Ministerului Afacerilor Interne din cele două județe.

El a menționat că cele șase persoane rănite au fost transportate la spital iar alte trei au primit ajutor de urgență la locul accidentului de la medicii de pe ambulanțele din Mehedinți și Caraș-Severin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel