Autobuze noi București. Firmele admise la licitație

Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) a anunţat vineri încheierea depunerii ofertelor pentru achiziţionarea a 400 de autobuze urbane Euro 6 pentru transportul public în Capitală. 

Conform primăriei București, au fost depuse patru oferte din partea: Karsan Otomotiv Sanayi Ve Ticaret AS; MAN Truck&Bus AG; Mercedes Benz România SRL; Otokar Europe. 

În conformitate cu Legea 99/2016 privind achiziţiile sectoriale, entitatea contractantă stabileşte oferta câştigătoare în termen de 25 de zile de la data limită de depunere a ofertelor, precizează PMB. 

"Sper că, după ce comisia de evaluare va analiza, în termenul prevăzut de lege, ofertele depuse, să putem avea un câştigător al acestei licitaţii, să nu mai existe contestaţii nefondate, aşa cum s-a întâmplat la procedura anterioară, care, aşa cum a certificat CNSC, a fost întârziată absolut nejustificat. Mulţumesc pe această cale Guvernului care va sprijini îmbunătăţirea pachetului de legi privind achiziţiile publice, astfel încât proiecte naţionale sau locale de maximă importanţă pentru cetăţeni să nu mai fie blocate", a declarat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel