Urmărește emisiunea live


Autobuz plin cu români, răsturnat în Spania. Doi oameni au murit și zeci sunt răniți. Primar: Spectacolul este dantesc, cu țipete și lacrimi

Autobuz plin cu români, răsturnat în Spania. Doi oameni au murit și zeci sunt răniți. Primar: Spectacolul este dantesc, cu țipete și lacrimi / Foto: Captură video Telecino
Autobuz plin cu români, răsturnat în Spania. Doi oameni au murit și zeci sunt răniți. Primar: Spectacolul este dantesc, cu țipete și lacrimi / Foto: Captură video Telecino

Un autobuz plin cu români s-a răsturnat în Spania.

Un autobuz plin cu români s-a răsturnat în Spania. Două persoane au murit și trei au fost rănite grav după ce autobuzul care transporta cincisprezece persoane la locul de muncă, miercuri, s-a răsturnat în orașul sevillian Pedrera. Primarul orașului, Antonio Nogales, a confirmat la scurt timp după aceea că persoanele care au murit sunt doi imigranți de naționalitate română care se îndreptau spre Antequera (Málaga) pentru a lucra la recoltarea usturoiului, scrie Diario de Sevilla.

La fața locului au intervenit imediat serviciile de sănătate, Poliția Locală, Garda Civilă și pompierii.  În autobuz se aflau cincisprezece persoane, pe lângă șofer. Ocupanții autobuzului, potrivit unor surse municipale, erau muncitori sezonieri români care fac parte din marea comunitate românească stabilită în acest oraș sevillian, de aproximativ 5.000 de locuitori, de câțiva ani, a explicat primarul, care s-a deplasat la locul accidentului. 

Nogales a recunoscut că autobuzul preia acești muncitori sezonieri din mai multe orașe din regiune. Despre cele întâmplate, acesta a relatat că „spectacolul este dantesc”, cu „țipete și lacrimi” ale răniților. Unii dintre ei și-au putut anunța rudele, care s-au apropiat de locul accidentului „prin câmp”. Drumul a fost închis pe ambele sensuri, iar medicii au încercat să acorde ajutor medicale cât mai rapid celor răniți.

Şofer de TIR beat, oprit de români în timp ce fugea de la un accident mortal în Spania

Reamintim că mai mulţi români, şoferi de TIR, au fost lăudaţi în Spania după ce au reuşit să oprească un alt şofer de TIR care încerca să fugă de la locul unui accident. Acesta din urmă consumase şi băuturi alcoolice.

"Bravo conaționalilor români care au oprit un șofer beat în fugă după un accident cu victime în Junquera. Felul în care a fost oprit este demn de o scenă din filmele cu James Bond. Şoferul avea o alcoolemie de patru ori peste limita admisă", se arată într-o postare pe pagina de Facebook El Rumanol. 

Românul care a reuşit să oprească TIR-ul fugarului a tras frâna de mână de la una dintre roţile din spate, făcând camionul avariat serios pe partea dreaptă să se oprească la câteva zeci de metri. Ulterior, un alt român a reuşit să deschidă portiera TIR-ului şi să scoată cheile din contact. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel