Şofer de TIR beat, oprit de români în timp ce fugea de la un accident mortal în Spania

Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay

Mai mulţi români, şoferi de TIR, sunt lăudaţi în Spania după ce au reuşit să oprească un alt şofer de TIR care încerca să fugă de la locul unui accident. Acesta din urmă consumase şi băuturi alcoolice.

"Bravo conaționalilor români care au oprit un șofer beat în fugă după un accident cu victime în Junquera. Felul în care a fost oprit este demn de o scenă din filmele cu James Bond. Şoferul avea o alcoolemie de patru ori peste limita admisă", se arată într-o postare pe pagina de Facebook El Rumanol. 

Românul care a reuşit să oprească TIR-ul fugarului a tras frâna de mână de la una dintre roţile din spate, făcând camionul avariat serios pe partea dreaptă să se oprească la câteva zeci de metri. Ulterior, un alt român a reuşit să deschidă portiera TIR-ului şi să scoată cheile din contact. 

Şoferul băut încerca să fugă de la locul unui accident provocat chiar de el într-un sens giratoriu, iar imaginile surprinse sunt înfiorătoare. Din primele informaţii, se pare că un bărbat ar fi fost ucis în accident, iar o altă femeie ar fi fost rănită grav. 

IATĂ AICI MAI MULTE IMAGINI VIDEO CU LOCUL ACCIDENTULUI. 

Mărturii şocante de la faţa locului 

O româncă spune, în comentariile de pe pagina El Rumanol, ce s-a întâmplat acolo de fapt. 

"Am fost martoră la accident, în imagini nu se vede tot. A făcut invers rondul (de fapt era prea grăbit să fugă de la alt accident ce îl făcuse cu câteva minute înainte, și-a călcat un coleg cu camionul, l-a omorât pe bietul om) și voia să scape. În glorietă a intrat în autoturism, după care a dat jos o farola, a dat puţin într-un alt camion și insista să plece. Cel care filmează a tras frâna de urgenţă ce o au camioanele, s-a oprit remorca dar dobitocul ăsta tot accelera până când soțul meu s-a urcat, i-a oprit motorul și i-a luat cheile. Cum nu mai avea ce face s-a dat jos din camion.

După cum umbla șoferul, s-a văzut că e foarte beat sau drogat. Nicio treabă nu a avut că biata femeie din autoturism urla de durere de spate... Sper să primească o bună pedeapsă. Mare păcat că mor persoane nevinovate din cauza unor iresponsabili.", a scris Roxana Puscasan pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel