AUSTRALIAN OPEN 2015: SIMONA HALEP, remarcată de presa internațională după calificarea în TURUL 3

SIMONA HALEP - AUSTRALIAN OPEN 2015. Simona Halep a fost remarcată de presa internațională, pentru jocul solid și victoria rapidă reușită de sportiva noastră, miercuri, în turul 2 de la Melbourne, în fața australiencei Jarmila Gajdosova, scor 6-2, 6-2.

Vezi și: Australian Open: Simona Halep s-a calificat în turul 3. Cu cine va juca

SIMONA HALEP - AUSTRALIAN OPEN 2015. "Bombardament rapid pentru turul 3", a titrat AFP în limba engleză, care a precizat că Simona Halep a demolat-o în două seturi pe australiancă.

SIMONA HALEP - AUSTRALIAN OPEN 2015. "Halep în grabă", a notat și ausopen.com, site-ul oficial al turneului. "Ocupanta locului 3 mondial nu a slăbit-o miercuri noapte pe Gajdosova, zburdând într-o victorie în două seturi, în care a cedat doar patru game-muri", a continuat sursa citată.

SIMONA HALEP - AUSTRALIAN OPEN 2015. "Probabil Jarmila Gajdosova s-a simţit un pic înşelată: Câştigi în sfârşit un meci la Australian Open, din zece încercări, ca să dai peste o favorită la titlu. A fost împotriva Simonei Halep, care s-a impus la galop, 6-2, 6-2, miercuri noapte. Gajdosova, atât de liniştită în meciul cu Alexandra Dulgheru, s-a văzut hărţuită şi îmbrâncită afară din competiţie, într-un joc în care Halep nu a slăbit-o niciun pic. Jucătoarea de pe locul 3 mondial a avut putere şi a rezistat câtorva retururi fine, ca să o dezarmeze pe adversara ei de 27 de ani, în 66 de minute", a mai scris site-ul oficial al Australian Open 2015.

Citește și: Meci dramatic la Melbourne! Sharapova, la un pas de eliminare

"Gajdosova a căzut sub tirul Simonei Halep", a titrat site-ul australian Foxsports.com, citat de Mediafax.

Simona Halep a fost prea rapidă şi evoluţia ei prea solidă pentru Jarmila Gajdosova, a remarcat site-ul oficial al WTA: "Gajdosova nici măcar nu a jucat rău. Jocul ei cu lovituri puternice a fost aproape perfect echilibrat, producând 16 puncte câştigătoare şi 17 greşeli neforţate. Dar proporţia lui Halep a fost pur şi simplu prea bună, cele 21 de puncte câştigate depăşind clar cele 12 greşeli neforţate, iar printre cele 21 de lovituri câştigătoare s-au regăsit şapte aşi, un număr impresionant", a scris wtatennis.com.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel