Aurel Radu, demisie de la șefia Metrorex. Compania, condusă interimar de Catalin Homor

Aurel Radu, directorul general al Metrorex din 2012, a demisionat în urma discuțiilor cu ministrul Transporturilor, Ioan Rus. Conducerea companiei a fost preluată, temporar, de directorul de Investiţii şi Achiziţii Publice al administratorului reţelei de metrou, Cătălin Homor.

"Astăzi, 24.03.2015, membrii Adunării Generale a Acționarilor din cadrul Societății Comerciale de Transport cu Metroul București "Metrorex" – S.A, au luat act de renunțarea la contractul de mandat pentru funcția de director general a domnului Aurel Radu. Demisia acestuia este urmarea discuțiilor recente avute cu Ministrul Transporturilor, Ioan Rus.

Adunarea Generală a Acționarilor a aprobat preluarea atribuțiilor de director general pe o perioadă interimară de către domnul Cătălin Homor, director Investiții și Achiziții Publice în cadrul Metrorex", precizeză un comunicat al Ministerului Transporturilor, publicat pe site-ul instituției.

Tragedie aviatică: Un avion cu 142 de pasageri la bord s-a prăbuşit în sudul Franţei. Radu Tudor: Prăbușirea, inexplicabil în momentul de față

Ministerul nu a comunicat și motivele demisiei, însă presa a relatat recent că Metrorex, care vrea să majoreze tarifele la sfârşitul lunii martie și care a pregătit pentru anul 2015 cheltuieli mai mari cu bonusurile angajaților și contractul de mandat al directorilor,  a intrat in vizorul DNA privind anumite contracte de achiziții.

Emil Hurezeanu: Rapsodul napocan Ioan Rus, vorbitorul cel mai paradoxal la bilanțul MAI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel